Luisterhulp

Luisterhulp :

* Wijziging luisteren via onze website:

I.v. strengere regels van Google is onze website vanaf November 2017 een goedgekeurde beveiligde website. (Dicht slotje!) de http is gewijzigd in https. Dutcheagle Radio is nog steeds te bereiken op www.dutcheagleradio.nl De enige wijziging die voor de bezoekers en de luisterars zal opvallen is de player om naar onze muziek te luisteren. Deze start niet meer vanzelf! De luisteraar klik vanaf nu zelf op Listen live! Dan komt er een pop-up in beeld met onze nieuwe Dutcheagle Radio Player. Wij hopen dat het voor iedereen in deze uitleg duidelijk is en wensen veel luisterplezier!

* Met welke players kan ik nog meer luisteren?
U kunt luisteren met o.a: Dutcheagle Pop Up Player, Winamp, Windows Media Player, Realplayer en Ios en Android apparaten.

* Pop Up Player: Doordat onze website een beveilige website is (https – met dicht slotje!) kan er geen automatische player meer gebruikt worden, daarom nu een pop up player!

* Luisteren via uw PC, mobiele apparaten of een internetradio!
Je kunt via tunein luisteren naar Dutcheagle Radio, klik op de volgende link:
https://tunein.com/radio/Dutcheagle-Radio-s288908/

Denk eraan! Internetradio kan niet zonder internetverbinding:
Het kan zomaar zijn dat er een storing is bij onze provider of stream leverancier!

Tip voor WinAmp luisteraars! Zet u WinAmp player op repeat om ervoor te zorgen dat de muziek zich automatisch weer hersteld als er de verbinding tussen uw computer en onze server wegvalt. Als u nog vragen of problemen hebt met betrekking tot de streams kunt u altijd contact met Dutcheagle Radio opnemen!

* Extra Luister Links
Klik hier om te luisteren met Winamp
Klik hier om te luisteren met Windows Mediaplayer
Klik hier om te luisteren met Realplayer

Luister ook mee via : Onlineradiobox.com  | Allradio.nl | Liveradio.ie